Nieuwsberichten

De zegeningen van gezinsavond

Wij zijn in ons gezin gezegend met zeven kinderen en wij kunnen ons niet voorstellen hoe ons leven zonder hen zou zijn. Wij hebben een sterke overtuiging van het bouwen van gezinsbanden en in onze kerk wordt ons gevraagd om wekelijks een avond met elkaar door te brengen. 

West End musicalster Savannah Stevenson zingt en vertelt over haar geloof

Savannah Stevenson is een West End (Londen) musicalster en o.a. bekend van haar hoofdrol als Glinda in de hitmusical Wicked en van haar vertolking van Maria, moeder van Jezus, in de Bijbel video’s van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Nu komt ze gedurende drie avonden in Nederland en België vertellen en zingen over haar geloof.

Leden Zwolle helpen kerstpakketten klaarmaken

KerstZwolle is een organisatie die ontstaan is vanuit de Koningskerk. Sinds 2006 organiseert zij het samenstellen van kerstpakketten, die aan de minima, daklozen en vluchtelingen in de regio worden uitgereikt. Andere kerkorganisaties en vrijwilligers hebben zich in de afgelopen jaren aangesloten, waardoor het aantal pakketten van 350 in 2012 naar 2050 in 2016 is gegroeid.

Kerk lanceert kerstactie 'Verlicht de wereld'

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen lanceert een wereldwijde kerstactie om de geboorte van Jezus Christus te vieren en mensen aan te sporen om anderen in de kersttijd te dienen. De kerstactie ‘Verlicht de wereld’ is van 25 november tot en met 1 januari in de hele wereld online. 

President Nelson gehuldigd door Catholic Community Services

De Catholic Community Services of Utah (CCS) huldigde president Russell M. Nelson van het Quorum der Twaalf Apostelen van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen tijdens haar jaarlijkse prijsuitreiking voor humanitaire diensten in het hotel Little America in Salt Lake City.

President Nelson bezoekt Europa

President Russell M. Nelson van het Quorum der Twaalf Apostelen en andere algemene autoriteiten van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen hebben in oktober in Europa zendelingen en leden bezocht ter gelegenheid van de jaarlijkse evaluatie van de groei van de kerk in het gebied Europa.

Miljoenen mormonen in wereldwijde conferentie aangespoord om met Jezus te wandelen

Tijdens de 186e algemene oktoberconferentie, hebben de leiders van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen de getrouwen aangespoord Jezus Christus te volgen en acht te slaan op Gods plan van geluk voor al zijn kinderen.

Mormoonse vrouwen gevraagd zich op de leer van Christus te concentreren

Leiders van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen moedigden mormoonse vrouwen tijdens de eerste bijeenkomst van de algemene conferentie aan om zich op de leer van Jezus Christus te concentreren.

Getrouwe mormonen maken zich op voor wereldwijde conferentie

Twee keer per jaar komen de leden en vrienden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen samen om tijdens de algemene conferentie naar boodschappen van inspiratie en leiding van de Algemene autoriteiten en andere leidinggevenden te luisteren.

De kerk condoleert de nabestaanden van de aanslag in Nice

Patrick Kearon, gebiedspresident van Europa, spreekt namens de Kerk medeleven uit voor slachtoffers aanslag in Nice.