Nieuwsberichten

Miljoenen mormonen in wereldwijde conferentie aangespoord om met Jezus te wandelen

Tijdens de 186e algemene oktoberconferentie, hebben de leiders van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen de getrouwen aangespoord Jezus Christus te volgen en acht te slaan op Gods plan van geluk voor al zijn kinderen.

Mormoonse vrouwen gevraagd zich op de leer van Christus te concentreren

Leiders van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen moedigden mormoonse vrouwen tijdens de eerste bijeenkomst van de algemene conferentie aan om zich op de leer van Jezus Christus te concentreren.

Getrouwe mormonen maken zich op voor wereldwijde conferentie
Getrouwe mormonen maken zich op voor wereldwijde conferentie
 

Twee keer per jaar komen de leden en vrienden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen samen om tijdens de algemene conferentie naar boodschappen van inspiratie en leiding van de Algemene autoriteiten en andere leidinggevenden te luisteren.

De kerk condoleert de nabestaanden van de aanslag in Nice

Patrick Kearon, gebiedspresident van Europa, spreekt namens de Kerk medeleven uit voor slachtoffers aanslag in Nice.

Daverend applaus voor Mormon Tabernacle Choir en Orchestra at Temple Square

Het Mormon Tabernacle Choir en het Orchestra at Temple Square hebben hun eerste Europese tournee in twintig jaar afgerond. De tournee werd gekenmerkt door uitverkochte concerten en staande ovaties van een enthousiast publiek. De concerten vonden plaats in Berlijn, Neurenberg, Frankfurt, Wenen, Zürich, Brussel en Rotterdam.

Mormon Tabernacle Choir heeft Europatoernee beëindigd in Rotterdam

Het Mormon Tabernacle Choir en het Orchestra at Temple Square hebben woensdag, 13 juli 2016 met een concert in De Doelen in Rotterdam hun Europatoernee beëindigd. Het publiek in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, België en Nederland gaven het koor en het orkest een daverend applaus.

Mormon Tabernacle Choir in uitverkochte Jahrhunderthalle

Zichtbaar geëmotioneerde concertgangers en een staande ovatie bij het concert van het Mormon Tabernacle Choir en het Orchestra at Temple Square op zaterdag 9 juli 2016 in de uitverkochte Jahrhunderthalle.

Refuge from the Storm

Under the direction of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints’ First Presidency (the faith’s highest governing body), the Church is working with 75 organisations in 17 countries to assist refugees.

Jezus Christus, geloof, liefde en gezin zijn enkele van de belangrijkste thema’s tijdens de algemene conferentie.
 

Op zaterdag 26 maart 2016, in Salt Lake City, in de staat Utah in de Verenigde Staten, wordt de eerste van zes bijeenkomsten van de 186e algemene aprilconferentie van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen over de hele wereld uitgezonden.

Reactie Eerste Presidium van de Kerk op bomaanslag Brussel Airport

Onze gebeden gaan uit naar de families van overledenen en gewonden..