Nieuwsberichten

Kerk lanceert kerstactie 'Verlicht de wereld'

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen lanceert een wereldwijde kerstactie om de geboorte van Jezus Christus te vieren en mensen aan te sporen om anderen in de kersttijd te dienen. De kerstactie ‘Verlicht de wereld’ is van 25 november tot en met 1 januari in de hele wereld online. 

President Nelson gehuldigd door Catholic Community Services

De Catholic Community Services of Utah (CCS) huldigde president Russell M. Nelson van het Quorum der Twaalf Apostelen van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen tijdens haar jaarlijkse prijsuitreiking voor humanitaire diensten in het hotel Little America in Salt Lake City.

President Nelson bezoekt Europa

President Russell M. Nelson van het Quorum der Twaalf Apostelen en andere algemene autoriteiten van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen hebben in oktober in Europa zendelingen en leden bezocht ter gelegenheid van de jaarlijkse evaluatie van de groei van de kerk in het gebied Europa.

Miljoenen mormonen in wereldwijde conferentie aangespoord om met Jezus te wandelen

Tijdens de 186e algemene oktoberconferentie, hebben de leiders van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen de getrouwen aangespoord Jezus Christus te volgen en acht te slaan op Gods plan van geluk voor al zijn kinderen.

Mormoonse vrouwen gevraagd zich op de leer van Christus te concentreren

Leiders van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen moedigden mormoonse vrouwen tijdens de eerste bijeenkomst van de algemene conferentie aan om zich op de leer van Jezus Christus te concentreren.

Getrouwe mormonen maken zich op voor wereldwijde conferentie
Getrouwe mormonen maken zich op voor wereldwijde conferentie
 

Twee keer per jaar komen de leden en vrienden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen samen om tijdens de algemene conferentie naar boodschappen van inspiratie en leiding van de Algemene autoriteiten en andere leidinggevenden te luisteren.

De kerk condoleert de nabestaanden van de aanslag in Nice

Patrick Kearon, gebiedspresident van Europa, spreekt namens de Kerk medeleven uit voor slachtoffers aanslag in Nice.

Daverend applaus voor Mormon Tabernacle Choir en Orchestra at Temple Square

Het Mormon Tabernacle Choir en het Orchestra at Temple Square hebben hun eerste Europese tournee in twintig jaar afgerond. De tournee werd gekenmerkt door uitverkochte concerten en staande ovaties van een enthousiast publiek. De concerten vonden plaats in Berlijn, Neurenberg, Frankfurt, Wenen, Zürich, Brussel en Rotterdam.

Mormon Tabernacle Choir heeft Europatoernee beëindigd in Rotterdam

Het Mormon Tabernacle Choir en het Orchestra at Temple Square hebben woensdag, 13 juli 2016 met een concert in De Doelen in Rotterdam hun Europatoernee beëindigd. Het publiek in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, België en Nederland gaven het koor en het orkest een daverend applaus.

Mormon Tabernacle Choir in uitverkochte Jahrhunderthalle

Zichtbaar geëmotioneerde concertgangers en een staande ovatie bij het concert van het Mormon Tabernacle Choir en het Orchestra at Temple Square op zaterdag 9 juli 2016 in de uitverkochte Jahrhunderthalle.