Beschikbare editiesVenster sluiten
« Wereldwijde perskamer
Venster sluiten

Nieuwsberichten
Artikelen per pagina | 102550100

Kerstboodschap van het Eerste Presidium

Persberichten — 16 December 2014

Het Eerste Presidium van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen heeft de volgende kerstboodschap 2014 opgesteld:

Hij is het geschenk

Persberichten — 11 December 2014

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen zal gedurende de kerstmaand december een boodschap over Jezus Christus verspreiden. Deze kerstcampagne heeft de liefde van God de Vader tot thema, die tot uiting kwam in het heilige geschenk van zijn Zoon, Jezus Christus (zie Johannes 3:16).  Naar verwachting zal de campagne ‘Hij is het geschenk’ via de sociale media, bezoekerscentra, leden en zendelingen, betaalde reclame online en op Times Square in New York City miljoenen mensen bereiken.  

Het licht van Christus verlicht de kerstdevotional

News Story — 8 December 2014

"Het is het licht van Christus dat levens verandert en harten raakt", zei President Henry B. Eyring op zondag, 7 december tijdens de jaarlijkse kerstdevotional in het Conferentiecentrum van Salt Lake City.

Wederopbouw van het huwelijksgeluk besproken op Vaticaantop

Persberichten — 27 November 2014

In zijn toespraak tot religieuze leiders die in het Vaticaan voor een top over het huwelijk samenkwamen, zei president Henry B. Eyring, eerste raadgever in het Eerste Presidium van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, ‘Een man en een vrouw die in het huwelijk verenigd zijn, hebben de buitengewone kracht om geluk voor zichzelf, hun kinderen en de mensen om hen heen te creëren.’ 

Katholieke gemeenschap eert elder L. Thom Perry voor humanitair werk 

Laatste nieuws — 27 November 2014

Catholic Community Services (CCS) uit de Amerikaanse staat Utah bracht tijdens het 29ste humanitaire-onderscheidingendiner een eerbetoon aan ouderling L. Tom Perry van het Quorum der Twaalf Apostelen van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, en aan zijn vrouw, Barbara. Zij kregen een onderscheiding voor dienstbetoon aan anderen. Het evenement werd op donderdag 6 november 2014 in het Little America Hotel te Salt Lake City gehouden.

Kerk blijft de situatie rond ebola op de voet volgen en erop reageren

Persberichten — 26 November 2014

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen deelt de wereldwijd toenemende zorg over ebola en volgt de situatie op de voet. Hierna volgt een update die aangeeft hoe de kerk op de situatie reageert.

Entertainer Donny Osmond spreker op het RootsTech 2015

Blogbericht — 26 November 2014

Entertainer Donny Osmond zal deel uit maken van RootsTech 2015, werelds grootste familiegeschiedenisconferentie. Dit evenement, gehost door Familysearch, zal gehouden worden tussen 12–14 februari 2015 in het Salt Palace Convention Center in Salt Lake City.

First Lady van Albanië komt meer over mormonen in haar land te weten

Persberichten — 26 September 2014

 De Albanese presidentsvrouw, Odeta Nishani, ontmoette op 19 september 2014 in het kerkgebouw van Durrës ouderling Patrick Kearon, eerste raadgever in het gebiedspresidium van Europa, en Medlir Mema, president van de ring Tirana (Albanië), van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen.

Algemene vrouwenbijeenkomst uitgezonden in bijna 500 Europese locaties

Persberichten — 26 September 2014

Vrouwen en meisjes vanaf acht jaar zullen op zaterdag 27 september 2014 om 18.00 uur plaatselijke tijd in het conferentiecentrum in Salt Lake City (Utah, VS) de algemene vrouwenbijeenkomst van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen bijwonen.

Algemene conferentie verenigt leden en leiders wereldwijd

Persberichten — 26 September 2014

De 184e oktoberconferentie van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen op 4 en 5 oktober 2014 brengt ruim 15 miljoen leden van de kerk over de hele wereld samen om naar hun leiders te luisteren.

Meer recent nieuws