Nieuwsberichten

De kerk condoleert de nabestaanden van de aanslag in Nice

Patrick Kearon, gebiedspresident van Europa, spreekt namens de Kerk medeleven uit voor slachtoffers aanslag in Nice.

Daverend applaus voor Mormon Tabernacle Choir en Orchestra at Temple Square

Het Mormon Tabernacle Choir en het Orchestra at Temple Square hebben hun eerste Europese tournee in twintig jaar afgerond. De tournee werd gekenmerkt door uitverkochte concerten en staande ovaties van een enthousiast publiek. De concerten vonden plaats in Berlijn, Neurenberg, Frankfurt, Wenen, Zürich, Brussel en Rotterdam.

Mormon Tabernacle Choir heeft Europatoernee beëindigd in Rotterdam

Het Mormon Tabernacle Choir en het Orchestra at Temple Square hebben woensdag, 13 juli 2016 met een concert in De Doelen in Rotterdam hun Europatoernee beëindigd. Het publiek in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, België en Nederland gaven het koor en het orkest een daverend applaus.

Mormon Tabernacle Choir in uitverkochte Jahrhunderthalle

Zichtbaar geëmotioneerde concertgangers en een staande ovatie bij het concert van het Mormon Tabernacle Choir en het Orchestra at Temple Square op zaterdag 9 juli 2016 in de uitverkochte Jahrhunderthalle.

Refuge from the Storm

Under the direction of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints’ First Presidency (the faith’s highest governing body), the Church is working with 75 organisations in 17 countries to assist refugees.

Jezus Christus, geloof, liefde en gezin zijn enkele van de belangrijkste thema’s tijdens de algemene conferentie.
 

Op zaterdag 26 maart 2016, in Salt Lake City, in de staat Utah in de Verenigde Staten, wordt de eerste van zes bijeenkomsten van de 186e algemene aprilconferentie van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen over de hele wereld uitgezonden.

Reactie Eerste Presidium van de Kerk op bomaanslag Brussel Airport

Onze gebeden gaan uit naar de families van overledenen en gewonden..

Europese operasterren als solist in nieuwe opname Messiah

Het Mormon Tabernacle Choir heeft de namen aangekondigd van de solisten die hebben meegewerkt aan de nieuwe opname van de Messiah door Georg Friedrich Händel. Het zijn de Frans-Mexicaanse tenor Rolando Villazón, de Welshe bas-bariton Bryn Terfel, de Bulgaarse sopraan Sonya Yoncheva, en de Amerikaanse mezzosopraan Tamara Mumford.

Donald L. Hallstrom en Patrick Kearon bezoeken humanitaire organisaties die
schenkingen van de mormoonse kerk ontvangen hebben
 

Begin februari bezochten ouderling Donald L. Hallstrom van het Presidium der Zeventig van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen en de ouderlingen Patrick Kearon en Paul Johnson van het gebiedspresidium Europa verscheidene humanitaire organisaties in Italië, Macedonië en Servië die schenkingen van de kerk ontvangen hebben.

Volg Mij en wandel in een nieuw leven

Volg Mij en wandel in een nieuw leven