Beschikbare editiesVenster sluiten
« Wereldwijde perskamer
Venster sluiten

Nieuwsberichten
Artikelen per pagina | 102550100

Open huis nieuw kerkgebouw in Zoetermeer

Persberichten — 19 Maart 2014

Op vrijdagavond 21 maart en zaterdag 22 maart vindt er een Open Huis plaats in het nieuwe kerkgebouw aan de Zegwaartseweg 47 te Zoetermeer. Tijdens deze open dagen is een ieder van harte welkom.

Het belang van godsdienst: geen zelfverwezenlijking zonder je naaste

Toelichting — 19 Maart 2014

‘Iedereen kan God in de zonsondergang vinden. Het vergt een zekere volwassenheid om God te vinden in de persoon die naast je zit en een ander politiek standpunt heeft, of als er een baby huilt wanneer je naar een preek probeert te luisteren.’

Mormoonse algemene conferentie bereikt en beïnvloedt miljoenen

Persberichten — 19 Maart 2014

De algemene conferentie van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen wordt op 5 en 6 april live uitgezonden naar kijkers over de hele wereld. Ondanks de omvang van het publiek sterkt de algemene conferentie individuele leden en hun vrienden in hun dagelijkse beproevingen.

EU-kantoor geopend — Mormoonse apostel in Brussel geëerd

Persberichten — 19 Maart 2014

Op 18 maart is ouderling D. Todd Christofferson van het Quorum der Twaalf Apostelen geëerd tijdens een diner ter gelegenheid van de recente opening van het kantoor Europese Unie van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in Brussel.  

Het belang van godsdienst: het innerlijke verlangen

Toelichting — 11 Maart 2014

‘Geloof stelt ons in staat om het onzichtbare te zien, het onmogelijke aan te nemen, en het ongelofelijke te hopen.’ — Eerwaarde Samuel Rodriguez[1]

 

[1] Samuel Rodriguez, ‘Religious Liberty and Complacent Christianity’, The Christian Post, 10 september 2013.

Generaties met elkaar verbinden: hulpmiddelen en informatiebronnen

Toelichting — 11 Maart 2014

De leden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, maar ook andere mensen over de hele wereld, vinden hun voorouders met de hulp van het alsmaar groter wordende aanbod hulpmiddelen en informatiebronnen van FamilySearch van de kerk, de grootste genealogische organisatie zonder winstoogmerk ter wereld.

Generaties met elkaar verbinden door levensgeschiedenissen en familieverhalen

Featured Story — 11 Maart 2014

Alex Haley, schrijver van de bekende roman Roots, heeft gezegd: ‘Diep van binnen hongeren we allemaal naar kennis van ons erfgoed — we willen weten wie we zijn en waar we vandaan komen.’

Gestroomlijnd, gericht, geïnspireerd

Persberichten — 20 Februari 2014

Op aanwijzing van het Quorum der Twaalf (het op één na hoogste bestuursorgaan van de kerk) krijgen alle Europese landelijke websites van de kerk een meer gestroomlijnde en gerichte vormgeving. Op 1 maart 2014 worden de websites van Nederland en Frankrijk als eersten in Europa aangepast aan de nieuwe standaard opmaak die door de kerk is goedgekeurd.

Eerste internationale bestuursleden vrouwenvereniging

Persberichten — 20 Februari 2014

De presidentes van de Zustershulpvereniging (ZHV) en de jongevrouwen- en jeugdwerkorganisaties van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen kondigen veranderingen aan om in de wereldwijde behoeften van vrouwen en meisjes vanaf acht jaar te voorzien.

Tweedaagse loopbaancoaching workshop

Persberichten — 17 Februari 2014

Een gesprek met Henk van Dam, loopbaancoach voor de Nederlandstalige regio van De Kerk van Jezus Christus van de Heilgen der Laatste Dagen,  maakt snel twee dingen duidelijk. Ten eerste hebben we hier met de kern van het evangelie te maken, nl. dienen en ontwikkeling, en ten tweede met een praktische verbetering van het leven.

Meer recent nieuws