Nieuwsberichten

Bisschop Gérald Caussé ontmoet Frans-Polynesische president

Bisschop Gérald Caussé, presiderende bisschop van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, heeft op donderdag 23 februari in Papeete de Frans-Polynesische president Édouard Fritch ontmoet. 

Mormonen steken de handen uit de mouwen voor NLdoet

Op 10 en 11 maart organiseerde het Oranje Fonds samen met duizenden organisaties de NLdoet tweedaagse. NLdoet zet zo het vrijwilligerswerk in de kijker en is zo de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dienstbaarheid is een tweede natuur voor leden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, dus kon je de mormoonse initiatieven niet op één hand tellen. 

Mormonen bereiden zich op wereldwijde conferentie voor

Op 25 maart en 1 en 2 april zullen leden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in de hele wereld bijeenkomen om instructie van hun leiders te ontvangen in de Algemene Conferentie.

Onderscheiding voor voorvechter van godsdienstvrijheid

Dr. Ganoune Diop, hoofd public affairs en godsdienstvrijheid van de zevendedagsadventisten, heeft onlangs in Philadelphia (Pennsylvania, VS) de Thomas L. Kane Religious Freedom Award gekregen van de J. Reuben Clark Law Society (Brigham Young University).

De geloofsartikelen gedenken

Reserveringen voor het open huis van de tempel in Parijs

Blootstelling van kinderen aan pornografie in de EU

Een brug tussen de sterken en de zwakken

Zusterhulpvereniging viert 175-jarig bestaan

Op 18 maart 2017 viert de Zusterhulpvereniging van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen haar 175-jarig bestaan. 

Kerk kondigt BYU–Pathway Worldwide aan, een wereldwijde organisatie voor hoger onderwijs

Het Eerste Presidium van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen heeft de oprichting van een wereldwijde organisatie voor hoger onderwijs aangekondigd: BYU-Pathway Worldwide (BYU-PW). De instelling zal verantwoordelijkheid zijn voor alle online programma’s die door de kerkelijke onderwijsinstellingen (CES) aangeboden worden waarvoor een certificaat of graad behaald kan worden.