Nieuwsberichten

Kerk kondigt BYU–Pathway Worldwide aan, een wereldwijde organisatie voor hoger onderwijs

Het Eerste Presidium van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen heeft de oprichting van een wereldwijde organisatie voor hoger onderwijs aangekondigd: BYU-Pathway Worldwide (BYU-PW). De instelling zal verantwoordelijkheid zijn voor alle online programma’s die door de kerkelijke onderwijsinstellingen (CES) aangeboden worden waarvoor een certificaat of graad behaald kan worden.

Schoolvriendschap leidt tot een huwelijk in de tempel

Pakketjes voor daklozenopvang Breda

Eind december organiseerde de zustershulpvereniging van de wijk Breda haar maandelijkse activiteit. Het doel was om in de kerstmaand iets voor plaatselijke daklozen te doen. Besloten werd om pakketjes samen te stellen. 

Onze harten tot onze voorouders brengen

Op zaterdag 28 januari organiseerde de wijk Leiden een instructiemiddag om de leden van de wijk bekender te maken met FamilySearch, het kerkelijk online programma voor familiegeschiedenis.

Savannah Stevenson getuigt en zingt over haar geloof en carrière

De haardvuuravonden in Zoetermeer, Apeldoorn en Antwerpen met musicalster Savannah Stevenson zijn goed bezocht geweest.

Tempelterrein geheel vernieuwd

Onlangs werden de werkzaamheden voor het nieuwe terrein rondom de Den Haag-tempel afgerond. Het traject heeft volgens planning ruim een jaar geduurd. Het resultaat is prachtig geworden.

Voedsel inzamelen voor de Voedselbank in Haarlem

Op 19 januari gingen zendelingen en leden van de wijk Haarlem langs de deuren om voedsel in te zamelen voor de Voedselbank in Haarlem. In 2 uur werden 10 kratten met voedsel verzameld.

De zegeningen van gezinsavond

Wij zijn in ons gezin gezegend met zeven kinderen en wij kunnen ons niet voorstellen hoe ons leven zonder hen zou zijn. Wij hebben een sterke overtuiging van het bouwen van gezinsbanden en in onze kerk wordt ons gevraagd om wekelijks een avond met elkaar door te brengen. 

West End musicalster Savannah Stevenson zingt en vertelt over haar geloof

Savannah Stevenson is een West End (Londen) musicalster en o.a. bekend van haar hoofdrol als Glinda in de hitmusical Wicked en van haar vertolking van Maria, moeder van Jezus, in de Bijbel video’s van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Nu komt ze gedurende drie avonden in Nederland en België vertellen en zingen over haar geloof.

Leden Zwolle helpen kerstpakketten klaarmaken

KerstZwolle is een organisatie die ontstaan is vanuit de Koningskerk. Sinds 2006 organiseert zij het samenstellen van kerstpakketten, die aan de minima, daklozen en vluchtelingen in de regio worden uitgereikt. Andere kerkorganisaties en vrijwilligers hebben zich in de afgelopen jaren aangesloten, waardoor het aantal pakketten van 350 in 2012 naar 2050 in 2016 is gegroeid.