Beschikbare editiesVenster sluiten
« Wereldwijde perskamer
Venster sluiten

Nieuwsberichten
Artikelen per pagina | 102550100

Vrouwen van de kerk in de kijker gezet

Persberichten — 8 Mei 2015

Op de websites en sociale-mediakanalen van de kerk werden vrouwen van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen naar aanleiding van National Women’s History Month in de kijker gezet. 

Mormonen houden al honderd jaar gezinsavond

Persberichten — 6 Mei 2015

Toen Frank Santiago, nu een inwoner van Provo (Utah, VS), in 1957 met de Amerikaanse luchtmacht in Alaska (VS) gestationeerd was, leerde hij De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen kennen en liet hij zich dopen. Frank ontdekte dat het gezin in de kerk centraal staat en besloot om die leer in zijn toekomstig gezin toe te passen.

Eerbetoon aan moeders

Blogbericht — 6 Mei 2015

Jenn de Jonge, 39 jaar oud en moeder van zeven kinderen spreekt over moederschap en het belang van het gezin.

185ste Algemene Conferentie van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen

Aankondiging — 2 April 2015

De 185ste Algemene Conferentie van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste dagen vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 april 2015.

Apostel spreekt op universiteit in Californië over geloof, gezin en godsdienstvrijheid

Persberichten — 2 April 2015

Ouderling Jeffrey R. Holland van het Quorum der Twaalf Apostelen van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen sprak op donderdag 26 februari 2015 op de campus van Chapman University over de onderwerpen geloof, gezin en godsdienstvrijheid.

Kerk lanceert paascampagne ‘Omdat Hij leeft’

Persberichten — 27 Maart 2015

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen zal op zaterdag 28 maart 2015 een paascampagne lanceren die zich concentreert op de leringen van Jezus Christus. De campagne ‘Omdat Hij leeft’ zal naar verwachting miljoenen mensen bereiken via sociale media, displays in bepaalde bezoekerscentra, materiaal voor lid en zendeling, en online door de kerk betaalde reclame op honderden internet sites.

Meet the Mormons komt naar Europa

Persberichten — 26 Maart 2015

Een langspeeldocumentaire van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen die ingaat op de verkeerde beeldvorming over mormonen, wordt in mei in 25 Europese landen in bioscopen en kerkgebouwen vertoond. De film ging in oktober in de Verenigde Staten in première.

Kerk schenkt opbrengst ‘Meet the Mormons’ aan het Amerikaanse Rode Kruis

Persberichten — 26 Maart 2015

LDS Charities van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen heeft donderdag USD 1,8 miljoen geschonken aan het Amerikaanse Rode Kruis uit de opbrengst van ‘Meet the Mormons’, een film die de kerk vorig jaar oktober heeft uitgebracht.

Mormoons Tabernakelkoor opgenomen in Amerikaanse Hall of Fame voor klassieke muziek

Persberichten — 24 Maart 2015

Het Mormoons Tabernakelkoor is opgenomen in de Amerikaanse Hall of Fame voor klassieke muziek. De bekendmaking vond plaats op donderdag 26 februari 2015, vóór het concert van het koor ter gelegenheid van de landelijke conferentie van de American Choral Directors Association in Salt Lake City (VS).

Kerk wijdt meel- en deegwarenfabriek in het noorden van Utah (VS) in

Persberichten — 24 Maart 2015

De nieuwe fabriek, Deseret Mill and Pasta geheten, ligt 32 kilometer ten noorden van Salt Lake City (Utah) en is donderdag 26 februari 2015 ingewijd. De voedselproductiefaciliteit voorziet in eerste levensbehoeften voor hulpbehoevenden.

Meer recent nieuws