Beschikbare editiesVenster sluiten
« Wereldwijde perskamer
Venster sluiten

Nieuwsberichten
Artikelen per pagina | 102550100

185ste Algemene Conferentie van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen

Aankondiging — 2 April 2015

De 185ste Algemene Conferentie van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste dagen vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 april 2015.

Apostel spreekt op universiteit in Californië over geloof, gezin en godsdienstvrijheid

Persberichten — 2 April 2015

Ouderling Jeffrey R. Holland van het Quorum der Twaalf Apostelen van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen sprak op donderdag 26 februari 2015 op de campus van Chapman University over de onderwerpen geloof, gezin en godsdienstvrijheid.

Kerk lanceert paascampagne ‘Omdat Hij leeft’

Persberichten — 27 Maart 2015

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen zal op zaterdag 28 maart 2015 een paascampagne lanceren die zich concentreert op de leringen van Jezus Christus. De campagne ‘Omdat Hij leeft’ zal naar verwachting miljoenen mensen bereiken via sociale media, displays in bepaalde bezoekerscentra, materiaal voor lid en zendeling, en online door de kerk betaalde reclame op honderden internet sites.

Meet the Mormons komt naar Europa

Persberichten — 26 Maart 2015

Een langspeeldocumentaire van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen die ingaat op de verkeerde beeldvorming over mormonen, wordt in mei in 25 Europese landen in bioscopen en kerkgebouwen vertoond. De film ging in oktober in de Verenigde Staten in première.

Kerk schenkt opbrengst ‘Meet the Mormons’ aan het Amerikaanse Rode Kruis

Persberichten — 26 Maart 2015

LDS Charities van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen heeft donderdag USD 1,8 miljoen geschonken aan het Amerikaanse Rode Kruis uit de opbrengst van ‘Meet the Mormons’, een film die de kerk vorig jaar oktober heeft uitgebracht.

Mormoons Tabernakelkoor opgenomen in Amerikaanse Hall of Fame voor klassieke muziek

Persberichten — 24 Maart 2015

Het Mormoons Tabernakelkoor is opgenomen in de Amerikaanse Hall of Fame voor klassieke muziek. De bekendmaking vond plaats op donderdag 26 februari 2015, vóór het concert van het koor ter gelegenheid van de landelijke conferentie van de American Choral Directors Association in Salt Lake City (VS).

Kerk wijdt meel- en deegwarenfabriek in het noorden van Utah (VS) in

Persberichten — 24 Maart 2015

De nieuwe fabriek, Deseret Mill and Pasta geheten, ligt 32 kilometer ten noorden van Salt Lake City (Utah) en is donderdag 26 februari 2015 ingewijd. De voedselproductiefaciliteit voorziet in eerste levensbehoeften voor hulpbehoevenden.

EU-kantoor presenteert leerplan om radicalisering tegen te gaan

News Story — 19 Maart 2015

Op 25 februari 2015 presenteerde dr. Brian Grim, voorzitter van de Business & Religious Freedom Foundation, een nieuwe interreligieuze benadering om radicalisering in risicogroepen tegen te gaan. Het evenement was georganiseerd door het kantoor voor de Europese Unie van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen

Vrouwenconferentie Maart 2015

Laatste nieuws — 16 Maart 2015

De geschiedenis van de Zusterhulpvereniging, de vrouwenvereniging van onze Kerk, staat vol voorbeelden van gewone vrouwen die bijzondere zaken tot stand brachten, omdat zij geloof oefenden in hun Hemelse Vader en in Zijn zoon Jezus Christus.

Wereldgebedsdag 2015

Maatschappelijke kwestie — 15 Maart 2015

Elke eerste vrijdag van de maand maart wordt er in het Cultureel Centrum te Hasselt een Wereldgebedsdag gehouden. Dit jaar was het thema 'Dienstbetoon'.  

Meer recent nieuws