Beschikbare editiesVenster sluiten
« Wereldwijde perskamer
Venster sluiten

Nieuwsberichten
Artikelen per pagina | 102550100

Weggeefkaartje 'Landelijke informatiewebsite' in Europa uitgebracht: handiger in gebruik

Laatste nieuws — 26 Februari 2015

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in het gebied Europa heeft een nieuw weggeefkaartje uitgebracht, dat tot doel heeft de landelijke informatiewebsite te propageren. 

Roemeense nieuwssite gelanceerd

Persberichten — 12 Februari 2015

Op zaterdag 7 februari 2015 om middernacht lanceerde de Europese afdeling public affairs van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen de nieuwe Roemeense nieuwssite, de website van de kerk voor nieuwsmedia, opinieleiders en het publiek. De website volgt de standaard internationale vormgeving van nieuwssites van de kerk die nu in 72 landen en gebieden ter wereld gebruikt wordt.

Publieke verklaring over godsdienstvrijheid en non-discriminatie

Officiële verklaring — 28 Januari 2015

Drie apostelen van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, respectievelijk ouderling D. Todd Christofferson, ouderling Dallin H. Oaks en ouderling Jeffrey R. Holland en zuster Neill Mariott, lid van het algemeen jongevrouwenpresidium geven een persconferentie in Salt Lake City op 27 januari 2015 met betrekking tot godsdienstvrijheid en non-discriminatie.

Mormoonse leiders vragen om wetgeving die de godsdienstvrijheid beschermt

Persberichten — 28 Januari 2015

Leiders van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen vroegen dinsdag om landelijke wetgeving die belangrijke aspecten van de godsdienstvrijheid beschermt.

Tegelijkertijd verklaarde de kerk haar steun te zullen geven aan wetgeving die ernaar streeft bescherming te bieden op het gebied van huisvesting, werk en sommige andere zaken waar lhbt’ers (holebi’s) die bescherming niet genieten, zolang de godsdienstvrijheid daarbij niet in het geding komt.

Belangrijkste punten in de verklaring over godsdienstvrijheid

Toelichting — 28 Januari 2015

Leiders van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen vroegen dinsdag om landelijke wetgeving die belangrijke aspecten van de godsdienstvrijheid beschermt. Tegelijkertijd verklaarde de kerk haar steun te zullen geven aan wetgeving die ernaar streeft bescherming te bieden op het gebied van huisvesting, werk en sommige andere zaken waar lhbt’ers (holebi’s) die bescherming niet genieten, zolang de godsdienstvrijheid daarbij niet in het geding komt.

Mormoonse zendelingen op Belgische TV

Laatste nieuws — 26 Januari 2015

De zendelingen van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in Vlaanderen verschenen onlangs op TV in het programma ‘Iedereen beroemd’ en ‘Fans of Flanders’. Ze zullen binnenkort ook in ‘Ja Jan’ te zien zijn.

Kerstboodschap van het Eerste Presidium

Persberichten — 16 December 2014

Het Eerste Presidium van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen heeft de volgende kerstboodschap 2014 opgesteld:

Hij is het geschenk

Persberichten — 11 December 2014

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen zal gedurende de kerstmaand december een boodschap over Jezus Christus verspreiden. Deze kerstcampagne heeft de liefde van God de Vader tot thema, die tot uiting kwam in het heilige geschenk van zijn Zoon, Jezus Christus (zie Johannes 3:16).  Naar verwachting zal de campagne ‘Hij is het geschenk’ via de sociale media, bezoekerscentra, leden en zendelingen, betaalde reclame online en op Times Square in New York City miljoenen mensen bereiken.  

Het licht van Christus verlicht de kerstdevotional

News Story — 8 December 2014

"Het is het licht van Christus dat levens verandert en harten raakt", zei President Henry B. Eyring op zondag, 7 december tijdens de jaarlijkse kerstdevotional in het Conferentiecentrum van Salt Lake City.

Wederopbouw van het huwelijksgeluk besproken op Vaticaantop

Persberichten — 27 November 2014

In zijn toespraak tot religieuze leiders die in het Vaticaan voor een top over het huwelijk samenkwamen, zei president Henry B. Eyring, eerste raadgever in het Eerste Presidium van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, ‘Een man en een vrouw die in het huwelijk verenigd zijn, hebben de buitengewone kracht om geluk voor zichzelf, hun kinderen en de mensen om hen heen te creëren.’ 

Meer recent nieuws