Beschikbare editiesVenster sluiten
« Wereldwijde perskamer
Venster sluiten

Nieuwsberichten
Artikelen per pagina | 102550100

First Lady van Albanië komt meer over mormonen in haar land te weten

Persberichten — 26 September 2014

 De Albanese presidentsvrouw, Odeta Nishani, ontmoette op 19 september 2014 in het kerkgebouw van Durrës ouderling Patrick Kearon, eerste raadgever in het gebiedspresidium van Europa, en Medlir Mema, president van de ring Tirana (Albanië), van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen.

Algemene vrouwenbijeenkomst uitgezonden in bijna 500 Europese locaties

Persberichten — 26 September 2014

Vrouwen en meisjes vanaf acht jaar zullen op zaterdag 27 september 2014 om 18.00 uur plaatselijke tijd in het conferentiecentrum in Salt Lake City (Utah, VS) de algemene vrouwenbijeenkomst van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen bijwonen.

Algemene conferentie verenigt leden en leiders wereldwijd

Persberichten — 26 September 2014

De 184e oktoberconferentie van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen op 4 en 5 oktober 2014 brengt ruim 15 miljoen leden van de kerk over de hele wereld samen om naar hun leiders te luisteren.

Open huis nieuw kerkgebouw in Zoetermeer

Persberichten — 19 Maart 2014

Op vrijdagavond 21 maart en zaterdag 22 maart vindt er een Open Huis plaats in het nieuwe kerkgebouw aan de Zegwaartseweg 47 te Zoetermeer. Tijdens deze open dagen is een ieder van harte welkom.

Het belang van godsdienst: geen zelfverwezenlijking zonder je naaste

Toelichting — 19 Maart 2014

‘Iedereen kan God in de zonsondergang vinden. Het vergt een zekere volwassenheid om God te vinden in de persoon die naast je zit en een ander politiek standpunt heeft, of als er een baby huilt wanneer je naar een preek probeert te luisteren.’

Mormoonse algemene conferentie bereikt en beïnvloedt miljoenen

Persberichten — 19 Maart 2014

De algemene conferentie van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen wordt op 5 en 6 april live uitgezonden naar kijkers over de hele wereld. Ondanks de omvang van het publiek sterkt de algemene conferentie individuele leden en hun vrienden in hun dagelijkse beproevingen.

EU-kantoor geopend — Mormoonse apostel in Brussel geëerd

Persberichten — 19 Maart 2014

Op 18 maart is ouderling D. Todd Christofferson van het Quorum der Twaalf Apostelen geëerd tijdens een diner ter gelegenheid van de recente opening van het kantoor Europese Unie van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in Brussel.  

Het belang van godsdienst: het innerlijke verlangen

Toelichting — 11 Maart 2014

‘Geloof stelt ons in staat om het onzichtbare te zien, het onmogelijke aan te nemen, en het ongelofelijke te hopen.’ — Eerwaarde Samuel Rodriguez[1]

 

[1] Samuel Rodriguez, ‘Religious Liberty and Complacent Christianity’, The Christian Post, 10 september 2013.

Generaties met elkaar verbinden: hulpmiddelen en informatiebronnen

Toelichting — 11 Maart 2014

De leden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, maar ook andere mensen over de hele wereld, vinden hun voorouders met de hulp van het alsmaar groter wordende aanbod hulpmiddelen en informatiebronnen van FamilySearch van de kerk, de grootste genealogische organisatie zonder winstoogmerk ter wereld.

Generaties met elkaar verbinden door levensgeschiedenissen en familieverhalen

Featured Story — 11 Maart 2014

Alex Haley, schrijver van de bekende roman Roots, heeft gezegd: ‘Diep van binnen hongeren we allemaal naar kennis van ons erfgoed — we willen weten wie we zijn en waar we vandaan komen.’

Meer recent nieuws