Nieuwsberichten

Refuge from the Storm

Under the direction of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints’ First Presidency (the faith’s highest governing body), the Church is working with 75 organisations in 17 countries to assist refugees.

Jezus Christus, geloof, liefde en gezin zijn enkele van de belangrijkste thema’s tijdens de algemene conferentie.
 

Op zaterdag 26 maart 2016, in Salt Lake City, in de staat Utah in de Verenigde Staten, wordt de eerste van zes bijeenkomsten van de 186e algemene aprilconferentie van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen over de hele wereld uitgezonden.

Reactie Eerste Presidium van de Kerk op bomaanslag Brussel Airport

Onze gebeden gaan uit naar de families van overledenen en gewonden..

Europese operasterren als solist in nieuwe opname Messiah

Het Mormon Tabernacle Choir heeft de namen aangekondigd van de solisten die hebben meegewerkt aan de nieuwe opname van de Messiah door Georg Friedrich Händel. Het zijn de Frans-Mexicaanse tenor Rolando Villazón, de Welshe bas-bariton Bryn Terfel, de Bulgaarse sopraan Sonya Yoncheva, en de Amerikaanse mezzosopraan Tamara Mumford.

Donald L. Hallstrom en Patrick Kearon bezoeken humanitaire organisaties die
schenkingen van de mormoonse kerk ontvangen hebben
 

Begin februari bezochten ouderling Donald L. Hallstrom van het Presidium der Zeventig van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen en de ouderlingen Patrick Kearon en Paul Johnson van het gebiedspresidium Europa verscheidene humanitaire organisaties in Italië, Macedonië en Servië die schenkingen van de kerk ontvangen hebben.

Volg Mij en wandel in een nieuw leven

Volg Mij en wandel in een nieuw leven

Voor de derde keer een wereldwijde paasactie

Er wordt een wereldwijde paasactie met Jezus Christus als middelpunt verwacht om in deze paastijd tientallen miljoenen mensen te bereiken. De actie ‘Volg Hem’, die vandaag, zondag 13 maart, door De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen is begonnen, omvat sociale media, displays in geselecteerde bezoekerscentra, hulpmiddelen voor leden en zendelingen, en betaalde online reclame op internet. 

De plaatsbewijzen voor de Europese tournee van het Mormon Tabernacle Choir vliegen weg

Hoewel er een run is op de kaartjes voor de concerten van het Mormon Tabernacle Choir en het Orchestra at Temple Square, die deze zomer in zeven Europese steden optreden, is het nog niet te laat voor muziekliefhebbers.

Plaatsbewijzen deze week in de verkoop voor de Europese tournee van het Mormon Tabernacle Choir

Mormon Tabernacle Choir treed op in Berlijn, Neurenberg, Wenen, Zürich, Frankfurt, Brussel en Rotterdam.

Ouderling Dale G. Renlund 

De ervaringen van de familie Renlund als Scandinavische immigranten resoneren met de huidige Europese gebeurtenissen. De Scandinavische afkomst van de apostel heeft grote invloed op zijn leven.